INFORMIRANJE

Izvaja se informiranje ciljnih skupin (podjetniki, podjetniki začetniki, kmetje, potencialni podjetniki, mladi, institucije v lokalnem okolju) o možnostih pridobitve finančnih sredstev, poslovnih prostorov, raznih dovoljenj v zvezi s poslovanjem, animiranjem za vključitev v razne oblike usposabljanja in izobraževanja, prenos informacij o razpisih, projektih in programih državnih institucij, prenos informacij z državnega na lokalni nivo, animiranje za prijave na javne razpise.

Prav tako se izvajajo dogodki za podjetnike in zainteresirano javnost, kjer se podjetniki medsebojno spoznavajo, mrežijo, spoznavajo dobre prakse, inštitucije znanj, ipd..

Za potrebe delovanja podjetje, ter za informiranje podjetnikov, lokalnih skupnosti in zainteresiranih se v sklopu informiranja pripravljajo mesečne in letne statistične informacije, ki so na voljo na spletni strani.

Informativni dogodki

Vabilo na ogled dobre prakse na področju lesarstva v Sloveniji: Montažne hiše LUMAR

  • 21 maj 2019
  • Število ogledov: 476

Datum dogodka: 6.6.2019 9:00 - 15:00 Export event


V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«, vas SPOT svetovanje Koroška, v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Dravograd vabi na ogled dobre prakse na področju lesarstva v Sloveniji. 

Kaj si bomo ogledali?

Ogledali si bomo montažne hiše Lumar, ki jih izdeluje podjetje Lumar IG d.o.o.. Podjetje je tehnološko naravnano, ustvarjajo trende, ki se odražajo v izdelavi montažnih hiš. Posebnost je izražena v tem, da je ne glede na izbran tip montažne hiše, v njej zajeta vrhunska tehnologija. Prav tako bomo spoznali organiziranost in delovanje podjetja Lumar IG d.o.o..

Namen ogleda:

Ogled dobre prakse je namenjen spoznavanju tehnološkega sistema na področju lesarstva ter spoznavanju vseh dejavnikov pri razvoju lesarstva. Diskusija v podjetju predstavlja tudi možnosti izmenjave pogledov ter nadaljnjega sodelovanja.

Kdaj?

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite v četrtek, 6. junija 2019 od 9.00 do 15.00 ure.

Odhod avtobusa iz izhodiščnih točk v regiji:

9:10

Ravne na Koroškem (glavna avtobusna postaja)

9:25

Slovenj Gradec (glavna avtobusna postaja)

9:40

Dravograd (parkirišče za centrom Traberg)

9:55

Radlje ob Dravi (parkirišče pri Bajti)

Program dogodka:

11:00 – 13:00

Prihod v podjetje Lumar IG d.o.o. (voden ogled ter individualni razgovori)

13:00 – 14:00

Kosilo, sklepna diskusija udeležencev

14:00 – 15:00

Vračanje z avtobusom na izhodišča v regiji

Kratka predstavitev:

Podjetje Lumar d.o.o. je podjetje s svojo tradicijo. Podjetje je sinonim za gradnjo energetsko izjemno učinkovitih objektov. Izdelujejo različne tipe lesenih montažnih hišk, prav tako ponujajo svobodno voljo naročnika, da po želji sami izrišejo svoj načrt lesene hiše.

PRIJAVE

Prijave zbiramo po elektronski pošti: spot.koroska@gmail.com ali darja.hovnik@ozs.si ter na telefon OOZ Dravograd (02) 87 10 080 ali 031 340 332, najkasneje do ponedeljka, 03.06.2019, do 12. ure.

Število prijav je omejeno do zasedbe mest na avtobusu (max. 30 mest). Ob prijavi sporočite tudi kraj vstopa na avtobus in vrsto menija (mesni ali vegetarijanski).

Dogodek je za udeležence brezplačen.

Vljudno vabljeni!

 

SPOT svetovanje KOROŠKA

Organizator dogodka - SPOT svetovanje Koroška

Zunanji izvajalec: Območna obrtno-podjetniška zbornica Dravograd

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Aktivnost se financira iz sredstev namenjenih za zunanje storitve za SPOT svetovanje KOROŠKA, kot del aktivnosti iz akcijskega načrta SPOT svetovanje KOROŠKA: »Izmenjava dobrih praks in odpiranje poslovnih priložnosti.«