• ODPIRAMO VRATA NOVIM PODJETNIŠKIM IDEJAM

Aktualne novice in obvestila

Kaj potrebujete PRED registracijo in PO registraciji podjetja?
7.12.2016 15:00 - 17:00

Kaj potrebujete PRED registracijo in PO registraciji podjetja?

Udeležite se brezplačne delavnice, kako začeti s podjetjem in na kaj morate biti vse pozorni pri...

Spoznavamo podjetništvo in poklice, 10. november 2016
10 november 2016

Spoznavamo podjetništvo in poklice, 10. november 2016

Devetošolci Prve OŠ Slovenj Gradec so 10. novembra 2016 spoznavali...

9. Dnevi podjetništva, Ljubljana, 8. in 9. november 2016
28 oktober 2016

9. Dnevi podjetništva, Ljubljana, 8. in 9. november 2016

V torek, 8. novembra 2016 in v sredo, 9. novembra 2016, podjetje Data in Tehnološki park...

Načini obdarovanja v podjetju in poslovna darila, delavnica za študente Višje strokovne šole Slovenj Gradec – ŠCSG
18 oktober 2016

Načini obdarovanja v podjetju in poslovna darila, delavnica za študente Višje strokovne šole Slovenj Gradec – ŠCSG

Informativno promocijska delavnica za potencialne podjetnike, 18. oktober 2016 Načini...

First313233Last

Koledar dogodkov in prireditev

«marec 2019»
pontorsrečetpetsobned
25262728123
45678910
11
11.3.2019 9:00 - 12:00
3802

SPOT delavnica: Priprava »davčnega obračuna za normirance samostojne podjetnike« za leto 2018 – praktični primeri, 11.03.2019 ob 9. uri

SPOT svetovanje KOROŠKA organizira brezplačno delavnico za »normirance – samostojne podjetnike« na temo »Priprava obračuna akontacije dohodnine in dohodnine od dohodka iz dejavnosti za obdobje od 1.1.2018 do 31.12.2018«.

Delavnica bo potekala dne 11.03.2019 od 9. do 12. ure v prostorih Mrežni podjetniški inkubator Slovenj Gradec, Ozare 19, Slovenj Gradec (1. nadstropje – predavalnica 9.A).

Preberi več
121314151617
181920
20.3.2019 13:00 - 21.3.2019 18:00
3805

SPOT usposabljanje: Dobra higienska praksa oz. načela HACCP (2 dni)

Usposabljanje je namenjeno potencialnim podjetnikom in delujočim podjetjem, ki se pri svojem delu srečujejo s proizvodnjo in prodajo živil (bari, gostišča, restavracije, okrepčevalnice, menze, slaščičarne, kavarne, turistične kmetije, pekarne, predelava, prevoz živil in drugo) in so pri izvajanju svoje dejavnosti obvezni upoštevati načela sistema HACCP
Preberi več
21
20.3.2019 13:00 - 21.3.2019 18:00
3805

SPOT usposabljanje: Dobra higienska praksa oz. načela HACCP (2 dni)

Usposabljanje je namenjeno potencialnim podjetnikom in delujočim podjetjem, ki se pri svojem delu srečujejo s proizvodnjo in prodajo živil (bari, gostišča, restavracije, okrepčevalnice, menze, slaščičarne, kavarne, turistične kmetije, pekarne, predelava, prevoz živil in drugo) in so pri izvajanju svoje dejavnosti obvezni upoštevati načela sistema HACCP
Preberi več
222324
25262728293031
1234567

 

 

 

 

          

-