NOVICE

VABILO: Strokovni posvet »Usposobljeni zaposleni so vaša najboljša naložba«

  • 13 september 2017
  • Število ogledov: 1064

V okviru dnevov Svetovalnih središč Slovenije javni zavod MOCIS, Center za izobraževanje odraslih v sodelovanju s Podjetniškim centrom Slovenj Gradec prireja strokovni posvet z naslovom:

 

»Usposobljeni zaposleni so vaša najboljša naložba«,

 PRIJAVA

ki bo potekal v sredo, 27. septembra 2017, ob 10. uri v konferenčni dvorani (III. nadstropje) Mrežnega podjetniškega inkubatorja (Ozare 19) v Slovenj Gradcu.

 

Strokovni posvet je namenjen splošni in strokovni javnosti, predvsem pa delodajalcem, saj želita MOCIS kot nosilec dveh projektov, namenjenih svetovanju in pridobivanju kompetenc zaposlenih odraslih, in Podjetniški center Slovenj Gradec,  d. o. o., kot lokalni pospeševalnik podjetništva v Mislinjski dolini, poglobiti, vzpostaviti in razviti partnerstva s ključnimi deležniki v Koroški regiji na regionalne agencije idr. s ciljem povečanja dostopa in večje vključenosti v vseživljenjsko učenje.

 

Predstavili bomo odmevne primere dobrih praks vlaganja podjetij v izobraževanje zaposlenih in posledično uspešnega prestrukturiranja. Z nami bodo:

 

  • mag. Tanja Vilič Klenovšek, vodja Središča za svetovanje in vrednotenje v izobraževanju odraslih, Andragoški center  Slovenije,
  • Aleš Vidmar, področni podsekretar, koordinator programa Kompetenčni centri za razvoj kadrov 2010–2015, Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS,
  • Soniboj Knežak, vodja kadrovske službe podjetja Steklarna Hrastnik.

 

Prav tako se bo v sklopu dogodka izvedlo tudi mreženje med delodajalci, predavatelji in lokalno skupnostjo za izmenjavo izkušenj na področju izobraževanja in storitev podpornega okolja.

 

 

Vljudno vas prosimo, da vašo udeležbo potrdite s prijavo najkasneje do petka, 22. septembra 2017.

 

PRIJAVA