Informativni dogodki

SPOT delavnica: Ravnanje z embalažo in poročanje

SPOT delavnica: Ravnanje z embalažo in poročanje

Izobraževanje je namenjeno embalerjem, pridobiteljem blaga, proizvajalcem in pridobiteljem embalaže, kot tudi distributerjem, ki potrošnikom na mestu prodaje ponujajo plastične nosilne vrečke in se soočajo s temi novimi zahtevami.
Preberi več...
Gospodarske delegacije - SPIRIT Slovenija 2019

Gospodarske delegacije - SPIRIT Slovenija 2019

Udeležba v okviru gospodarske delegacije, dnevov dobaviteljev, B2B dogodkov

 

  • Iščete nove poslovne priložnosti in nove poslovne kontakte?
  • Vas zanima poslovno okolje tuje države?
  • Želite izmenjati izkušnje pri poslovanju v državi?

 
Udeležite se gospodarske delegacije, dneva dobaviteljev ali B2B dogodka, organiziranega s ciljem pridobivanja novih poslovnih kontaktov, povečanja prepoznavnosti, pridobivanja poslov ter izkušenj pri poslovanju s tujimi državami.

Pri izvedbi dogodkov sodelujemo  z organizacijami na področju spodbujanja internacionalizacije v Sloveniji, z bilateralnimi gospodarskimi zbornicami, svetovalnimi podjetji v tujini ter s tujimi sorodnimi agencijami.

Preberi več...
Vabilo k udeležbi na Dnevu slovenske industrije v Evropski organizaciji za jedrske raziskave (CERN), Ženeva, 7. in 8. oktober 2019

Vabilo k udeležbi na Dnevu slovenske industrije v Evropski organizaciji za jedrske raziskave (CERN), Ženeva, 7. in 8. oktober 2019

»Dan slovenske industrije v CERN 2019« je namenjen slovenskim podjetjem, ki želijo pridobiti ustrezne kontakte in vpogled v način delovanja te institucije in projekte, potencialno zanimive za skupno sodelovanje, kot tudi ustvarjanje skupnih poslovnih in razvojnih priložnosti.
 
V okviru dvodnevnega dogodka bodo prijavljena in izbrana podjetja imela možnost predstavitve svojih storitev in produktov predstavnikom CERN, glede na interes pa bodo za sodelujoča podjetja organizirani tudi  B2B sestankiVeč možnosti za poslovno sodelovanje imajo podjetja, ki imajo inovatitve izdelke ali rešitve.
 
Vsa podjetja, ki v sodelovanju na dogodku vidite priložnosti za širitev prodajnih in razvojnih aktivnosti, vabijo, da svoj interes potrdite tako, da v angleškem jeziku izpolnite elektronsko prijavnico najkasneje do 24. marca 2019 ter si s tem pridobite možnost predstavitve vašega podjetja in proizvodov/storitev ter srečanja s predstavniki CERN.

Za vsa prijavljena in zainteresirana podjetja, bodo v prostorih MIZŠ, Masarykova cesta 16, 1000 Ljubljana, 21. marca 2019 organizirali pripravljalni seminar, kjer bodo natančneje predstavili organizacijo CERN ter sam dogodek. 

Podjetja, ki se boste udeležili pripravljalnega seminarja, do datuma seminarja pa še ne boste oddali formalne prijave, vas vljudno prosimo, da svojo prisotnost potrdite na mail: tina.lukan@spiritslovenia.si.

Na podlagi vaših opisov (objectives, offer, needs, comptences, references, certificates, turnover) in fotografij v elektronski prijavnici bodo oblikovali katalog v pdf in tiskani obliki, zato vas prosijo, da ste pri vnosih natančni in da vpišete tiste podatke, ki bodo zanimivi za prestavnike CERN.
 
Kotizacije ni. Udeleženci dogodka v Švici sami krijete stroške prevoza in namestitve v Švici.

Preberi več...
Vabilo: Srečanje z italijanskimi agenti v okviru dogodka, 19. april 2019, Trevis (Italija)

Vabilo: Srečanje z italijanskimi agenti v okviru dogodka, 19. april 2019, Trevis (Italija)

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira srečanje z italijanskimi agenti v okviru dogodka Forum Agenti Regionali (https://www.forumagenti.it/en/Forum-Agenti-Veneto), ki bo potekalo 19. aprila 2019 v Trevisu (Italija), v prostorih hotela Maggior Consiglio, Strada Terraglio 140, 31100 Treviso.

Enodnevni dogodek Forum agenti Regionali je namenjen tako domačim (italijanskim) kot tudi tujim podjetjem pri iskanju agentov in zastopnikov za italijanski trg, ter vzpostavljanju neposrednih kontaktov med ponudniki izdelkov in storitev, ki iščejo zastopnike in agente za vstop na Italijanski trg. Za vsa slovenska podjetja bodo b2b sestanki z agenti organizirani in bodo potekali po v naprej pripravljenih urnikih. Glede na pričakovanja italijanskih organizatorjev bo vsako slovensko podjetje imelo do 9 sestankov z agenti in zastopniki.

Prijav prek spletne prijavnice, v kateri označite "Treviso Forum Agenti Veneto 19 April 2019". 

Zadnji rok za prijavo je 29. marec 2019.

Preberi več...
Slovenski podjetniški sklad objavil štiri nove vavčerje za pomoč pri internacionalizaciji

Slovenski podjetniški sklad objavil štiri nove vavčerje za pomoč pri internacionalizaciji

Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju: SPS) je 22.02.2019, v Ur. L. RS št. 11/2019 in na spletni strani SPS-a, objavil štiri nove vavčerske javne pozive, ki se nanašajo na POMOČ PRI INTERNACIONALIZACIJI.
Preberi več...
12345678910Last