INFORMIRANJE

Izvaja se informiranje ciljnih skupin (podjetniki, podjetniki začetniki, kmetje, potencialni podjetniki, mladi, institucije v lokalnem okolju) o možnostih pridobitve finančnih sredstev, poslovnih prostorov, raznih dovoljenj v zvezi s poslovanjem, animiranjem za vključitev v razne oblike usposabljanja in izobraževanja, prenos informacij o razpisih, projektih in programih državnih institucij, prenos informacij z državnega na lokalni nivo, animiranje za prijave na javne razpise.

Prav tako se izvajajo dogodki za podjetnike in zainteresirano javnost, kjer se podjetniki medsebojno spoznavajo, mrežijo, spoznavajo dobre prakse, inštitucije znanj, ipd..

Za potrebe delovanja podjetje, ter za informiranje podjetnikov, lokalnih skupnosti in zainteresiranih se v sklopu informiranja pripravljajo mesečne in letne statistične informacije, ki so na voljo na spletni strani.

Informativni dogodki

NUJNO OBVESTILO

  • 12 marec 2020
  • Število ogledov: 1259

Spoštovani!

V skladu s trenutno veljavnimi navodili pristojnih institucij, smo na Podjetniškem centru Slovenj Gradec d.o.o. (PCSG), SPOT svetovanje Koroška  in SPOT registracija, sprejeli preventivne ukrepe za omejitev širjenja novega koronavirusa.

Vse stranke naprošamo, da naj informacij pridobivajo preko telefona ali elektronske pošte, kjer smo svetovalci dosegljivi v delovnem času.

Osebnih svetovanj do nadaljnjega ne bomo izvajali.

V primeru, da potrebujete informacije, se lahko na nas obrnete preko telefona ali elektronske pošte. Prav tako v primeru nujnih registrskih postopkov, kjer bomo poskušali poiskati »na daljavo«

Kontakti telefoni PCSG in SPOT registracija:

02 88 42 927

02 88 42 925

02 88 42 926

Elektronska pošta PCSG in SPOT registracija:

info@podjetniskicenter-sg.si

veronika@podjetniskicenter-sg.si

primoz.mirkac@podjetniskicenter-sg.si

david.valic@podjetniskicenter-sg.si

Kontakti telefoni SPOT svetovanje Koroška:

064 263 784

064 277 968

Elektronska pošta SPOT svetovanje Koroška:

andreja.tarkus@alppeca.si

veronika@podjetniskicenter-sg.si

primoz.mirkac@podjetniskicenter-sg.si

danijela.uran@rra-koroska.si

Prosimo za razumevanje.

V upanju na zdravje in dobro počutje, vas lepo pozdravljamo.

Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o. in SPOT svetovanje Koroška