INFORMIRANJE

Izvaja se informiranje ciljnih skupin (podjetniki, podjetniki začetniki, kmetje, potencialni podjetniki, mladi, institucije v lokalnem okolju) o možnostih pridobitve finančnih sredstev, poslovnih prostorov, raznih dovoljenj v zvezi s poslovanjem, animiranjem za vključitev v razne oblike usposabljanja in izobraževanja, prenos informacij o razpisih, projektih in programih državnih institucij, prenos informacij z državnega na lokalni nivo, animiranje za prijave na javne razpise.

Prav tako se izvajajo dogodki za podjetnike in zainteresirano javnost, kjer se podjetniki medsebojno spoznavajo, mrežijo, spoznavajo dobre prakse, inštitucije znanj, ipd..

Za potrebe delovanja podjetje, ter za informiranje podjetnikov, lokalnih skupnosti in zainteresiranih se v sklopu informiranja pripravljajo mesečne in letne statistične informacije, ki so na voljo na spletni strani.

Informativni dogodki

SPOT dogodek: Ogled dobre prakse: Razvoj turizma v Pomurju – projekt povezovanja »Gourment over Mura« in ogled Expana, 15.09.2020

  • 20 avgust 2020
  • Število ogledov: 360

Datum dogodka: 15.9.2020 0:00 - 23:30 Export event


V sklopu letnega akcijskega načrta SPOT svetovanje KOROŠKA za leto 2020, vas SPOT svetovanje Koroška, v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Radlje ob Dravi vabi na

 

Ogled dobre prakse:

Razvoj turizma v Pomurju – projekt povezovanja »Gourment over Mura« 

in ogled Expana


Ogled dobre prakse je namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem, predvsem tistim, ki se ukvarjajo s turistično in gostinsko dejavnostjo.

Kaj si bomo ogledali?

Ogledali si bomo turistični produkt: Expano -  izjemno arhitekturno stvaritev, v kateri je na domiseln in inovativen način predstavljeno Pomurje v malem.

V nadaljevanju nam bo predstavljen projekt povezovanja Gourmet over Mura, v katerem se je prvotno povezalo sedem ponudnikov z desnega in levega brega Mure: domačija Firbas, Vinarstvo Marof, šunkarna Kodila, pivovarna Bevog, gostilna Rajh, vinarstvo Steyer in oljarna Kocbek. Njihov slogan je: »Včasih smo potovali, da smo kaj videli! Danes potujemo, da okušamo!« V letu 2020 se je prvotnim partnerjem projekta pridružilo še devetnajst ponudnikov butičnih nastanitev iz Pomurja ter okolice Maribora, Šentilja in Ptuja. S tem je ponudnikom uspelo povezati turistično ponudbo celotne regije.

Kdaj?

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite v torek, 15. septembra 2020 od 6.30 do 18.00 ure.

Odhod avtobusa iz izhodiščnih točk v regiji:

6:30

Slovenj Gradec (glavna avtobusna postaja)

6:50

Ravne na Koroškem (glavna avtobusna postaja)

7:05

Dravograd (glavna avtobusna postaja)

7:20

Radlje ob Dravi (parkirišče pri Bajti)

Program dogodka:

9.00 – 11.00

Prihod v šunkarno Kodila – predstavitev in degustacija

11:00 – 13.30

Predstavitev Expana

13:30 – 15.00

Gostišče Rajh – predstavitev projekta povezovanja »Gourmet over Mura«

15.00 – 16.00

Kosilo

16.00 …

Odhod na izhodiščne točke

 

PRIJAVE

Prijave zbiramo na priloženi prijavnici po elektronski pošti: spot.koroska@gmail.com, najkasneje do četrtka, 09.09.2020, do 12. ure oziroma do zapolnitve mest. Prosimo vas, da prijavnico dosledno izpolnite, poskenirate in pošljete na navedeni e-mail.

S strani SPOT svetovalca boste prejeli potrditveni mail oz. ustrezno obvestilo.

Število prijav je omejeno na največ dve osebi iz istega podjetja in do zasedbe mest na avtobusu (max. 20 mest). Ob prijavi sporočite tudi kraj vstopa na avtobus in vrsto menija (mesni ali vegetarijanski).

Dogodek je za udeležence brezplačen.

Organizatorji si pridržujemo pravico do sprememb programa.

Vljudno vabljeni!

 

SPOT svetovanje KOROŠKA

Andreja Tarkuš, podjetniška svetovalka

 

Organizator dogodka - SPOT svetovanje Koroška

Zunanji izvajalec: Območna obrtno-podjetniška zbornica Radlje ob Dravi

 

Dokumenti