IZOBRAŽEVANJE

Izobraževanje je neprekinjen proces in vsako novo znanje je dobrodošlo. To velja še posebej za podjetništvo. Za vse, ki stopate po podjetniški poti, je pomembno, da se aktivno vključite v podjetniški koncept razmišljanja in tako postavite trdne temelje za svoje udejstvovanje. Le z  zadostno količino znanja in pravih informacij iz področja podjetništva, se lahko izognete morebitnim napakam.

 

Ne odlašajte s prijavo, saj je vsak dan priložnost za pridobitev novih znanj. V podjetništvu lahkih poti ni, so pa dinamične, pestre in vredne truda. S stalnim izobraževanjem pa bo vaša pot še bolj zanimiva!

 

Izobraževanja potekajo v sodobno opremljenih prostorih.

Izobraževalni dogodki

PODJETNIŠKA KAVARNA v Slovenj Gradcu, sreda, 15. 11. 2023, ob 18:00 uri

PODJETNIŠKA KAVARNA v Slovenj Gradcu, sreda, 15. 11. 2023, ob 18:00 uri

Prvič prihaja na Koroško »Festival podjetništva«, ki ga organizira SBC - Klub slovenskih podjetnikov. V okviru festivala potekajo tudi t.i. podjetniške kavarne. Na njih uspešne podjetnice in podjetniki odstirajo zanimivosti s svoje poslovne poti ter spregovorijo o uspehih, lekcijah in napakah, iz katerih so se največ naučili.

Na podjetniški kavarni v Slovenj Gradcu bo kot gost sodeloval tudi član Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška Primož Gams iz podjetja Dogs4motion.

Preberi več...
Klub slovenskih podjetnikov na Koroškem, 30. 11. 2023

Klub slovenskih podjetnikov na Koroškem, 30. 11. 2023

Naša prihodnost je naša skupna odgovornost.

Regijski dogodek "SBC Pri vas", tokrat v Slovenj Gradcu" je namenjen izmenjavi izkušenj in dobrih praks pri sodelovanju podjetnikov in lokalnih skupnosti. So priložnost za zavezništva pri doseganju napredka in blaginje lokalnih okolij in pri tem celotne družbe. V Slovenj Gradec pridejo člani SBC – Kluba slovenskih podjetnikov z namenom, da skupaj gradimo podjetniško Slovenijo.

Po uspešnih dogodkih "SBC Pri vas" v Grosuplju, Celju, Trbovljah, Krškem, Murski Soboti, Mariboru, Portorožu, Kranju, Novemu mestu in Postojni, prihajajo v Slovenj Gradec. Na dogodek so vabljeni podjetniki, župani in drugi odločevalci Koroške regije. 

Preberi več...
Vabilo na dogodek SPOT Svetovanje Koroška: SREČANJE PODPORNEGA OKOLJA ZA PODJETNIŠTVO  KOROŠKE REGIJE

Vabilo na dogodek SPOT Svetovanje Koroška: SREČANJE PODPORNEGA OKOLJA ZA PODJETNIŠTVO KOROŠKE REGIJE

Vabljeni k sooblikovanju učinkovitega podpornega okolja za podjetništvo. 

Preberi več... Export event27.10.2023 11:00 - 13:30
Vabilo na dogodek SPOT Svetovanje Koroška: “KROŽNA FORMA VIVA”  OD IDEJE DO IZVEDBE

Vabilo na dogodek SPOT Svetovanje Koroška: “KROŽNA FORMA VIVA” OD IDEJE DO IZVEDBE

Vljudno vabljeni - zanimivo bo!

Preberi več... Export event25.10.2023 11:00 - 17:00
Objava prostega delovnega mesta za direktorja Podjetniškega centra Slovenj Gradec d.o.o.
12345678910Last