IZOBRAŽEVANJE

Izobraževanje je neprekinjen proces in vsako novo znanje je dobrodošlo. To velja še posebej za podjetništvo. Za vse, ki stopate po podjetniški poti, je pomembno, da se aktivno vključite v podjetniški koncept razmišljanja in tako postavite trdne temelje za svoje udejstvovanje. Le z  zadostno količino znanja in pravih informacij iz področja podjetništva, se lahko izognete morebitnim napakam.

 

Ne odlašajte s prijavo, saj je vsak dan priložnost za pridobitev novih znanj. V podjetništvu lahkih poti ni, so pa dinamične, pestre in vredne truda. S stalnim izobraževanjem pa bo vaša pot še bolj zanimiva!

 

Izobraževanja potekajo v sodobno opremljenih prostorih.

Izobraževalni dogodki

SPOT delavnica: Poslovna odličnost - ODPOVEDANO

  • 7 oktober 2020
  • Število ogledov: 143

ODPOVEDANO - SPOT delavnica: Poslovna odličnost

 

Svetovalna točka SPOT Svetovanje Koroška organizira in vabi na brezplačno delavnico Poslovna odličnost, ki je namenjena podjetnikom in potencialnim podjetnikom ter drugim, ki jih zanima to področje.

Organizacija, ki želi biti uspešna, ne glede na sektor, velikost, strukturo ali zrelost mora vzpostaviti ustrezen sistem upravljanja, oziroma celosten model poslovanja. Ena izmed možnosti, kako to doseči je uporaba modela odličnosti EFQM, ki organizacijam omogoča oceniti, kje na poti odličnosti so oziroma kje imajo še priložnosti, jih usmerja k ciljnemu razmišljanju in povezovanju ter daje osnovno strukturo sistema upravljanja organizacije.

Kot so ob prejemu Priznanja republike Slovenije za poslovno odličnost v letu 2019  zapisali v podjetju Lotrič Meroslovje d.o.o., jim je pri doseganju cilja - presegati pričakovanja, bila v veliko pomoč ravno uporaba modela EFQM.

Brezplačno delavnico Poslovna odličnost bo vodila gospa Urška Habjan, direktorica marketinga v podjetju Lotrič Meroslovje d.o.o..

PROGRAM:

8:30-9:00         -Mreženje ob kavi in rogljičku,

9:00-10:30       -Predstavitev modela EFQM,

              -Zgodovina modela EFQM,

              -Koristi uporabe modela EFQM,

                           -Prikaz dobre prakse – kako se model vpelje v podjetje?,

                           -Prikaz dobre prakse v podjetju skozi dejavnike modela EFQM,

                           -Prikaz dobre prakse v podjetju skozi rezultate modela EFQM.

10:30-11:00     -Diskusija.

Vljudni vabljeni, da se nam pridružite dne 8.10.2020 med 9.00 in 11:00 uro v prostorih MPIK Slovenj Gradec, predavalnica 9A v prvem nadstropju.

Prijava za PODJETJA. Prijava za POTENCIALNE PODJETNIKE. Rok za prijavo je najkasneje do 5.10.2020. Število mest je omejeno.

Za več informaciji smo na razpolago na info@podjetniskicenter-sg.si ali 02 88 42 927.

Delavnica je za udeležence brezplačna.

Za SPOT svetovanje Koroška:

Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o.