IZOBRAŽEVANJE

Izobraževanje je neprekinjen proces in vsako novo znanje je dobrodošlo. To velja še posebej za podjetništvo. Za vse, ki stopate po podjetniški poti, je pomembno, da se aktivno vključite v podjetniški koncept razmišljanja in tako postavite trdne temelje za svoje udejstvovanje. Le z  zadostno količino znanja in pravih informacij iz področja podjetništva, se lahko izognete morebitnim napakam.

 

Ne odlašajte s prijavo, saj je vsak dan priložnost za pridobitev novih znanj. V podjetništvu lahkih poti ni, so pa dinamične, pestre in vredne truda. S stalnim izobraževanjem pa bo vaša pot še bolj zanimiva!

 

Izobraževanja potekajo v sodobno opremljenih prostorih.

Izobraževalni dogodki

NAPOVEDUJEMO - SPLETNA DELAVNICA: VISUAL MERCHANDISING

  • 21 oktober 2020
  • Število ogledov: 115
NAPOVEDUJEMO - SPLETNA DELAVNICA: VISUAL MERCHANDISING

NAPOVEDUJEMO - SPLETNA DELAVNICA:

VISUAL MERCHANDISING

 

VISUAL MECHANDISING je razmeroma nov način trženja izdelkov, ukvarja pa se z pravilnim načinom razporejanja blaga v trgovini. Gre za hitrejšo rotacijo izdelkov in s tem pridobivanjem novih kupcev. 

VISUAL MECHANDISING je dejavnost, ki se ukvarja z urejanjem prodajnega prostora. Ker je tržišče preplavljeno z raznimi izdelki in ker so ljudje vizualna bitja, je zmeraj težje težko biti poseben, drugačen, da se pritegne pozornost potrošnika. Danes nakupovanje ne pomeni samo nujnost ampak predvsem zabavo in sproščanje, zato je tako zelo pomembno, kakšno izkušnjo ponudi trgovec kupcu. Zanimivo je dejstvo, da se največ nakupnih odločitev sprejme v trgovini, ne prej, in tukaj je priložnost.

Spletna delavnica se bo izvajala preko spleta (ZOOM), kjer bodo udeleženci imeli možnost interaktivno sodelovati in predavatelju postavljati vprašanja.

Kmalu vse podrobnosti na naši spletni strani.

Več informacij na telefonu 02 88 42 926 ali na info@podjetniskicenter-sg.si.