IZOBRAŽEVANJE

Izobraževanje je neprekinjen proces in vsako novo znanje je dobrodošlo. To velja še posebej za podjetništvo. Za vse, ki stopate po podjetniški poti, je pomembno, da se aktivno vključite v podjetniški koncept razmišljanja in tako postavite trdne temelje za svoje udejstvovanje. Le z  zadostno količino znanja in pravih informacij iz področja podjetništva, se lahko izognete morebitnim napakam.

 

Ne odlašajte s prijavo, saj je vsak dan priložnost za pridobitev novih znanj. V podjetništvu lahkih poti ni, so pa dinamične, pestre in vredne truda. S stalnim izobraževanjem pa bo vaša pot še bolj zanimiva!

 

Izobraževanja potekajo v sodobno opremljenih prostorih.

Izobraževalni dogodki

NAPOVEDUJEMO - SPLETNA DELAVNICA: OBVLADOVANJE STRESA IN USPEŠNA KOMUNIKACIJA

  • 21 oktober 2020
  • Število ogledov: 136
NAPOVEDUJEMO - SPLETNA DELAVNICA: OBVLADOVANJE STRESA IN USPEŠNA KOMUNIKACIJA

NAPOVEDUJEMO - SPLETNA DELAVNICA: OBVLADOVANJE STRESA IN USPEŠNA KOMUNIKACIJA

 

OBVLADOVANJE STRESA

Živimo v času mnogih in hitrih sprememb, ki s seboj prinašajo tudi stres. Od 70 do 80 odstotkov vseh naših obiskov pri zdravniku je zaradi bolezni, ki so povezane s stresom. In te so lahko tudi življenjsko usodne. Študije kažejo, da zaradi njega nastane med 50 in 60 odstotkov vseh izgubljenih delovnih dni. Nekateri se stresu izogibamo bolj spretno, drugi manj, povsem pa se mu ne more izogniti nihče. Stres je stanje, ki ga sami izzovemo in ga zatorej lahko tudi nadzorujemo in obvladujemo izključno sami. Dobro je spoznati, kako se naše telo odziva na stres, kaj ga povzroča in se zavedati, da lahko temeljito načne naše zdravje in zmogljivosti.

 

USPEŠNA KOMUNIKACIJA

Ključna dejavnost poslovnega (pa tudi zasebnega!) sveta je komunikacija. Največje težave v kolektivih, ki nam vzamejo tudi največ časa in energije, so posledica slabe, neustrezne komunikacije ali premalo komunikacije. Konfliktov se pogosto bojimo in se izogibamo njihovemu reševanju. Različne raziskave pa so pokazale, da so konstruktivni konflikti (prepiri) gonilo uspeha. Prava mera trenja je koristna za vsako organizacijo. Skupine, ki se znajo prerekati o zamislih, v ozračju medsebojnega spoštovanja, razvijajo boljše ideje in dosegajo boljše rezultate.

 

Spletna delavnica se bo izvajala preko spleta (ZOOM), kjer bodo udeleženci imeli možnost interaktivno sodelovati in predavatelju postavljati vprašanja.

 

Kmalu vse podrobnosti na naši spletni strani. Več informacij na telefonu 02 88 42 926 ali na info@podjetniskicenter-sg.si.