NOVICE

Ali poznate oblike podpore za podjetja in podjetnike?

Informativno promocijska delavnica za podjetja in podjetnike, 5. oktober 2016

  • 5 oktober 2016
  • Število ogledov: 6543
Ali poznate oblike podpore za podjetja in podjetnike?

Slavnostni podpis pogodb ob dodelitvi finančnih spodbud za samozaposlitev 42 novim podjetnicam in podjetnikom in predstavitev možnosti pridobitve podpor.

 

Mestna občina Slovenj Gradec je tudi letos dodelila subvencije za samozaposlitev 42 novim podjetnicam in podjetnikom.

 

V proračunu Mestne občine Slovenj Gradec za leto 2016 je bil potrjen predlog za dodeljevanje finančnih spodbud za vzpodbujanje samozaposlovanja v višini 25.000€. Na podlagi javnega razpisa je pozitivni sklep o dodelitvi 500€ prejelo 42 novih podjetnic in podjetnikov. 

 

Ob podpisu pogodb, ki je potekal 5.10.2016 v sejni sobi občine, je Andrej Čas, župan Mestne občine Slovenj Gradec, prisotne pozdravil ter jim ob izročitvi pogodb o dodelitvi finančnih spodbud zaželel veliko poslovnih uspehov.

 

Ob tem dogodku je Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o. za zbrane podjetnice in podjetnike pripravil predstavitev možnosti pridobitve podpor, oblike podpore, ki jih posamezniki lahko pridobijo na lokalni, regionalni, državni ter EU ravni ob ustanovitvi, razvoju in rasti podjetja. Zbranim se je predstavilo tudi aktualne razpise ter podporne storitve za podjetja in podjetnike.

 

Tudi v Podjetniškem centru Slovenj Gradec želimo podjetnikom veliko uspehov na njihovi podjetniški poti!


Dogodek je financiran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javne agencije in se izvaja v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru vstopnih točk VEM v letu 2016 in 2017.