NOVICE

SPOT brezplačni dogodek: »Odpiranje poslovnih priložnosti: 5. poslovni forum za internacionalizacijo poslovanja – Banja Vrućica«, BIH, 7.11. in 8.11.2019

  • 30 september 2019
  • Število ogledov: 1509

Datum dogodka: 7.11.2019 7:00 - 8.11.2019 20:00 Export event


V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«, vas SPOT svetovanje Koroška vabi na udeležitev dogodka: Odpiranje poslovnih priložnosti: 5. poslovni forum za internacionalizacijo poslovanja – Banja Vrućica (Bosna in Hercegovina)


Vabilo na dogodek:

»Odpiranje poslovnih priložnosti: 5. poslovni forum za internacionalizacijo poslovanja – Banja Vrućica«

(Bosna in Hercegovina)


Predstavitev dogodka: SPOT svetovanje Koroška v sodelovanju z Območno-obrtno zbornico Radlje ob Dravi organizira brezplačno dvodnevno udeležitev na dogodku: 5. poslovni forum za internacionalizacijo poslovanja – Banja Vrućica za mikro, mala in srednje velika podjetja. Podjetnikom bomo kot čezmejni posrednik omogočili, da bodo lahko svoje poslovne priložnosti zaznali na tujem trgu v Bosni in Hercegovini. V okviru omenjenega dogodka bodo potekala v naprej dogovorjena B2B srečanja.

Sektorji, ki bodo zastopani, so::


§  kmetijstvo;

§  kovinska predelovalna industrija;

§  les in gradbena industrija;

§  tekstil;

§  avtomobilska industrija;

§  IT tehnologije;

§  plastični izdelki in izdelki iz plastičnih; mas

§  turizem.

 

* v kolikor bi se želeli B2B sestankov udeležiti, vas prosimo, da nam to ob prijavi sporočite. Na B2B sestanke se prijavite sami na povezavi: http://bif2019banjavrucica.talkb2b.net/ in si izberete podjetja s katerimi želite navezati stike.

 

Namen dogodka: Sodelovanje na konferenci je odlična priložnost, da svoje stike navežemo na tuji trg in razširimo obzorja poslovanja.

 

Kdaj?    v četrtek, 7.11.2019 in petek, 8.11.2019

 

Kraj: Hotel Kardinal, Banja Vrućica

 

Odhod minibusa iz izhodiščnih točk v regiji

 

6.15

Radlje ob Dravi (avtobusna postaja - Bajta)

6.30

Dravograd (glavna avtobusna postaja)

6.45

Ravne na Koroškem (avtobusna postaja)

7.00

Slovenj Gradec (glavna avtobusna postaja)

 

Program dogodka: http://www.podjetniskicenter-sg.si/

 

PRIJAVE

Prijave zbiramo po elektronski pošti: spot.koroska@gmail.com ter na telefon SPOT svetovanje Koroška 064 263 784 ali 064 277 968, najkasneje do ponedeljka, 14.10.2019, do 12. ure. V primeru dodatnih informacij nas lahko pokličete na predhodno zapisani telefonski številki. Število prijav je omejeno do zasedbe mest na minibusu. Ob prijavi sporočite tudi kraj vstopa na minibus.

 

Dogodek je za udeležence brezplačen.


Vljudno vabljeni!


SPOT svetovanje KOROŠKA

Organizator dogodka - SPOT svetovanje Koroška

Izvajalec dogodka: OOZ Radlje ob Dravi

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Aktivnost se financira iz sredstev namenjenih za zunanje storitve za SPOT svetovanje KOROŠKA, kot del aktivnosti iz akcijskega načrta SPOT svetovanje KOROŠKA: »Izmenjava dobrih praks in odpiranje poslovnih priložnosti.«

 

 

 

Dokumenti