NOVICE

SPOT delavnica: »Komunikacija v timu«

  • 12 februar 2021
  • Število ogledov: 2234

Datum dogodka: 11.3.2021 12:00 - 14:30 Export event


»Komunikacija v timu« - delavnica s področja komunikacije

 

11.03.2021 od 12:00 - 14:30 ure

spletni dogodek na platformi Zoom

 

Delavnica je namenjena podjetnikom, potencialnim podjetnikom ter drugim, ki jih zanima to področje.

Delavnica je namenjena članom delovnega tima, ki se pri svojem delu srečujejo predvsem z zapletenimi odnosnimi in komunikacijskimi preprekami, kateri v delovno okolje vnašajo slabo voljo in so posledično povzročitelji slabe klime na katero največkrat nimajo vpliva niti vodje. 

Slabi odnosi v timu so pogosto razlog za nižjo delovno storilnost, nazadovanje razvoja, globoke osebne zamere in nenazadnje večkratne ali dolgotrajne bolniške odsotnosti zaposlenih.

Namenjena je tudi vodstvenim delavcem, ki se pri svojem delu srečujejo z različnimi preprekami, katere so plod zavračanja sodelavcev in se jim postavljajo na pot ter jim jemljejo velik del moči in energije, ki bi jo bilo potrebno usmeriti v delo in razvoj.

Vsak vodja pri svojem delu pride do trenutka, ko si zastavi vprašanja »Ali je vredno? Naj nadaljujem ali pustim vse skupaj?«.

Kaj lahko sami naredimo, da se bomo med sodelavci počutili bolje, saj vendar tretjino dneva preživimo z njimi in kaj lahko sami prispevamo k temu, da bomo postali »dobra ekipa«, so vprašanja, ki si jih ne zastavljamo pogosto. Največkrat svoj prst usmerimo v nekoga drugega in s tem pozabljamo, da so trije prsti usmerjeni nazaj k nam samim.

Odgovore na ta vprašanja in prikaz orodij ter strategij za pristnejše in kvalitetnejše medsebojne odnose tako v timu, kot do svojih podrejenih in nadrejenih, vam bo ponudila delavnica, ki temelji na dejanskih situacijah iz delovnih timov, ki so zmogli in jim je uspelo ustvariti zavidanja vredne delovne time in rezultate.

Izvajalka:

Violeta Potočnik Krajnc, univerzitetna diplomirana socialna delavka, sistemska terapevtka, samostojna svetovalka in supervizorka z dvajsetletnimi delovnimi izkušnjami in pridobljenim certifikatom TA 101 ter certifikatom NLP Praktik.

 

TERMIN IN LOKACIJA:

Spletni dogodek na platformi ZOOM, v četrtek, 11.03.2021 od 12:00 - 14:30 ure.

PRIJAVE:

Za udeležbo na brezplačni delavnici se lahko prijavite:

·         do četrtka, 08.03.2021 preko spletnega obrazca:

·         prijavni obrazec za PODJETJA/druge – prijavite se TUKAJ.

·         Prijavni obrazec za FIZIČNE OSEBE – prijavite se TUKAJ.

 

·        vse dodatne informacije dobite na tel. štev.: 02/ 88 42 925 ali na 051 819 440.

Vsa navodila v zvezi z dostopom do webinarja in ostalimi podrobnostmi prejmete na dan dogodka. 

Delavnica je za udeležence brezplačna.

Za SPOT svetovanje Koroška:

Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Aktivnost se financira iz sredstev namenjenih za zunanje storitve za SPOT svetovanje KOROŠKA, kot del aktivnosti iz akcijskega načrta SPOT svetovanje KOROŠKA: »Usposabljanje in delavnice.«