NOVICE

»SREČANJE PODPORNEGA OKOLJA ZA PODJETNIŠTVO IZ KOROŠKE REGIJE« IN »REGIJSKO SREČANJE PODJETNIKOV IZ KOROŠKE REGIJE«

»SREČANJE PODPORNEGA OKOLJA ZA PODJETNIŠTVO IZ KOROŠKE REGIJE«

  • 21 september 2021
  • Število ogledov: 99

Datum dogodka: 24.9.2021 Export event

»SREČANJE PODPORNEGA OKOLJA ZA PODJETNIŠTVO IZ KOROŠKE REGIJE« IN »REGIJSKO SREČANJE PODJETNIKOV IZ KOROŠKE REGIJE«

 

Svetovalci SPOT svetovanje Koroška, v sodelovanju s Koroško gospodarsko zbornico, vas vabimo na tradicionalni letni dogodek »Srečanje podpornega okolja za podjetništvo iz Koroške regije«.

 

Dogodek se bo odvijal v petek, 24.09.2021, med 9:00 in 13:00 uro, v veliki in mali dvorani Centra Kope, Razborca 31, 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu.

 

Namen dogodka je izmenjava izkušenj, načrtovanje skupnih projektov za dvig podjetniške kulture v regiji in pridobivanje novih znanj oz. kompetenc ali informacij, ki jih podporno okolje potrebuje za svoje delovanje.

 

Istočasno bo potekal tudi dogodek »Regijsko srečanje podjetnikov iz Koroške regije«. Prvi del programa in mreženje bo skupno za oba dogodka, v drugem delu pa se bomo razdelili v dve skupini. Predstavniki podpornega okolja bomo izmenjali izkušnje o delu v preteklem letu in izpostavili izzive s katerimi se srečujemo pri delu z uporabniki storitev.

 

Program dogodka v priponki.

 

Zaradi kakovostne izvedbe dogodka, vas vljudno prosimo, da se prijavite do srede, 22.09.2021, do 12:00 ure, na prijavnici dostopni  TUKAJ.

 

Dodatne informacije o dogodku lahko prejmete preko elektronskega naslova: spot.koroska@gmail.com ali telefonske številke 064263784, pri kontaktni osebi: Andreji Tarkuš.


Za udeležbo na dogodku je zahtevano izpolnjevanje pogoja PCT in dosledno upoštevanje veljavnih ukrepov, vezanih na COVID 19.

 

Dogodek organizira SPOT svetovanje Koroška, v sodelovanju s Koroško gospodarsko zbornico in je brezplačen.

 

Veselimo se vaše udeležbe.

 

Ravne na Koroškem, 10.09.2021


Svetovalci SPOT svetovanje KOROŠKA:

Andreja Tarkuš, A.L.P. PECA d.o.o.

Veronika Zupanc, Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o.

Danijela Uran, RRA Koroška d.o.o.

Primož Mirkac, Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o.

 


Dokumenti