NOVICE

Poslovna skupnost v Slovenj Gradcu širi svoje vrste: Pridružite se nam!

  • 25 avgust 2023
  • Število ogledov: 101

 

Podjetniški center Slovenj Gradec vabi k sodelovanju v novem projektu, ki bo okrepil poslovno skupnost v regiji. V mesecu avgustu 2023 začenjamo z zbiranjem informacij o prostih kapacitetah, ki so primerne za poslovne namene. To je odlična priložnost za vas, lastnike nepremičnin, da se pridružite tej rastoči skupnosti in prispevate k razvoju gospodarstva na tem območju.

 

Podjetniški center SG je središče podpore podjetništvu v Slovenj Gradcu. Z združevanjem resursov, idej in znanj ustvarjamo učinkovit poslovni ekosistem, ki spodbuja rast in uspeh lokalnih podjetij. Projekt zbiranja informacij o prostih kapacitetah je korak naprej k še bolj povezani in razviti poslovni skupnosti.

 

Če ste lastnik nepremičnine, ki bi jo želeli dati v najem za poslovne namene, ne zamudite te priložnosti! Kontaktirajte nas na telefonskih številkah:

 

️ 031 668 209

️ 02 884 29 26

 

Prav tako lahko izpolnite obrazec na povezavi: https://tinyurl.com/2w9bmahm, kjer vpišete zahtevane podatke o prostih kapacitetah.

 

Sodelovanje v tej iniciativi prinaša številne koristi, med drugim:

 

  • Možnost aktivnega prispevka k razvoju lokalnega gospodarstva.
  • Povezovanje z drugimi podjetniki in strokovnjaki v regiji.
  • Dostop do virov, podpore in poslovnih priložnosti v okviru Podjetniškega centra SG.

 

Skupaj gradimo močno in učinkovito poslovno skupnost v Slovenj Gradcu! Pridružite se nam in skupaj ustvarjajmo boljšo poslovno prihodnost.

Ekipa Podjetniškega centra Slovenj Gradec