NOVICE

Mednarodni Obrtni Sejem 2023: Rokodelska Ustvarjalnost na Enem Mestu!

  • 31 avgust 2023
  • Število ogledov: 113

Vabimo Vas na Mednarodni Obrtni Sejem 2023: Rokodelska Ustvarjalnost na Enem Mestu!

 

V drugem tednu meseca septembra se odvija prava poslastica za vse ljubitelje obrti! Na Mednarodnem Obrtnem Sejmu 2023 boste deležni prave palete ustvarjalnosti in edinstvenih izdelkov, ki bodo navdušili vse generacije.

 

Termin: 13.9.2023 - 17.9.2023; med 9.00 in 18.00 uro

Kraj: Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, 3000 Celje

Razstavni prostor: Hala L1, stojnica številka 35

 

Rokodelske sposobnosti posameznih mojstrov in izjemnost boste lahko spoznali skozi izdelke, ki jih bodo naši rokodelci predstavili na sejmu v hali L1. Osem centrov Konzorcija rokodelskih centrov Slovenije (Rokodelski center DUO Škofja Loka, Rokodelski center Moravče, Rokodelski center Ribnica, Rokodelski center Rogatec, Rokodelski center DUO Veržej, CDUO rokodelska zadruga Slovenska Bistrica, Koroški rokodelski center, Razvojno center srca Slovenija) se združuje, da vam predstavi prikaze petnajst različnih obrti.

 

Prihod na sejem pomeni vstop v čarobni svet obrti. Mojstri vas bodo popeljali skozi skrivnosti ustvarjanja izdelkov, kot so izdelava leskovih viter, zapestnic iz ličja, glinenih izdelkov, industrijsko kovanega aluminija, pletenja in še mnogo drugega. Njihova predanost in inovativnost sta vidni v vsakem izdelku, ki ga bodo s ponosom predstavili.

 

Poleg tega vas čaka na naši stojnici tudi srečanje z enaindvajsetimi rokodelci iz vse Slovenije, ki bodo svoje čudovite izdelke ponujali v prodajo.

 

Pridružite se nam in skupaj raziskujmo razstavni prostor L1-35, kjer se prepletata tradicija in sodobnost. Tukaj boste našli popoln unikaten izdelek zase ali za svoje najbližje.

 

Za več informacij obiščite spletno stran: https://ce-sejem.si/sejmi/mos/

 

Vidimo se na sejmu!

Ekipa Podjetniškega centra Slovenj Gradec