Informativni dogodki

SPOT delavnica: »Komunikacija v timu«

SPOT delavnica: »Komunikacija v timu«

Slabi odnosi v timu so pogosto razlog za nižjo delovno storilnost, nazadovanje razvoja, globoke osebne zamere in nenazadnje večkratne ali dolgotrajne bolniške odsotnosti zaposlenih.

Preberi več... Export event11.3.2021 12:00 - 14:30
SPOT delavnica: Praktični primeri izpolnitve davčnega obračuna za normirance in delavnica: NAJ BOM (ali sem še) NORMIRANEC ALI NE?, 22. 02. 2021, od 13:00 – 15:00 ure

SPOT delavnica: Praktični primeri izpolnitve davčnega obračuna za normirance in delavnica: NAJ BOM (ali sem še) NORMIRANEC ALI NE?, 22. 02. 2021, od 13:00 – 15:00 ure

Delavnica je namenjena podjetnikom normirancem in tudi potencialnim podjetnikom, ki so pred dilemo kateri sistem ugotavljanjaDelavnica je namenjena podjetnikom normirancem in tudi potencialnim podjetnikom, ki so pred dilemo kateri sistem ugotavljanja davčne osnove izbrati.

 

Na delavnici bodo predstavljene prednosti in slabosti, ki jih prinaša sistem »NORMIRANSTVA« razlike med ugotavljanjem davčne osnove kot razlike med dejanskimi prihodki in odhodki  oz. z upoštevanjem normiranih odhodkov - davčni obračun 2020. davčne osnove izbrati.

Na delavnici bodo predstavljene prednosti in slabosti, ki jih prinaša sistem »NORMIRANSTVA« razlike med ugotavljanjem davčne osnove kot razlike med dejanskimi prihodki in odhodki  oz. z upoštevanjem normiranih odhodkov - davčni obračun 2020.

Preberi več... Export event22.2.2021 13:00 - 15:00
SPOT svetovanje Koroška: Zaposlitev nad polnim delovnim časom

SPOT svetovanje Koroška: Zaposlitev nad polnim delovnim časom

Preberite si, kako je z zaposlitvijo nad polnim delovnim časom...

Preberi več...
SPOT usposabljanje: »Dobra higienska praksa oz. načela HACCP«, 09. 02., 10. 02. in 11. 02. 2021

SPOT usposabljanje: »Dobra higienska praksa oz. načela HACCP«, 09. 02., 10. 02. in 11. 02. 2021

Usposabljanje je namenjeno potencialnim podjetnikom in delujočim podjetjem, ki se pri svojem delu srečujejo s proizvodnjo in prodajo živil (bari, gostišča, restavracije, okrepčevalnice, menze, slaščičarne, kavarne, turistične kmetije, pekarne, predelava, prevoz živil in drugo) in so pri izvajanju svoje dejavnosti obvezani upoštevati načela sistema HACCP.

Preberi več...
Še do petka odprt poziv za brezplačne zaščitne maske za samozaposlene in mikro podjetja

Še do petka odprt poziv za brezplačne zaščitne maske za samozaposlene in mikro podjetja

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) v imenu Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) poziva samozaposlene in mikro podjetja z 1 do 4 zaposlenimi k prevzemu brezplačnih zaščitnih mask. Poziv je odprt le še do petka, 22. januarja. 
Preberi več...
First11121314151617181920Last